Verstappen bo sodeloval v naslednji sezoni serije Drive to Survive

0

Max Verstappen je povedal, da se je pogovoril z ustvarjalci serije Drive to Survive, s katerimi je dosegel dogovor, da bo v novi sezoni serije imel bolj aktivno vlogo kot v lanski sezoni. Aktualni svetovni prvak lani ni sodeloval z Netflixom, saj je verjel, da je serija ustvarjena tako, da umetno ustvarja rivalstva med nekaterimi dirkači in da se je njena kvaliteta po prvi sezoni močno poslabšala. Serija je močno pripomogla k povečanemu zanimanju za formulo 1, njeni pozitivni vplivi pa so še posebej vidni v Združenih državah Amerike.

Verstappen je svojo odločitev pojasnil v podcastu Pardon My Take, v katerem je nastopil skupaj z moštvenim kolegom Serigom Perezom. Mehičan je Nizozemca zbadal, ker lani ni želel sodelovati z Netlfixom in da v resnici obožuje serijo, zato je Verstappen razkril več o svojih pogovorih z ustvarjalci serije.

Ne bom preveč negativen do serije. V vmesnem času sem se namreč pogovarjal z ustvarjalci serije. Mislim, da smo za prihodnost dosegli dober dogovor. V prejšnjih sezonah nisem sodeloval, ker z določenimi stvarmi nisem bil zadovoljen. Predvsem so me motila lažna rivalstva med dirkači, saj je ta serija predvajana tudi v ZDA in zagotovo ni dobro, če nekaj dirkačev prikažejo v precej drugačni luči, ki nima veliko skupnega s tem, kakšni so ti dirkači v resnici. Predvsem novi gledalci si zato lahko mislijo, da so določeni dirkači zelo slabe osebe, čeprav je to daleč od resnice. Z Netflixom sem dosegel dogovor, kako lahko dobro sodelujemo in zato me bodo lahko gledalci v naslednji sezoni serije videli malce več.

Horner priznal, da je Michael Masi v Abu Dhabiju storil napako

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje