Russell: “Mercedes je tri do štiri dirke oddaljen od boja za zmage”

0

Mercedes je v Montmelu storil pomemben korak pri reševanju težav letošnje srebrne puščice. Nadgraditve so pokakovanje skoraj povsem izničile in George Russell je po dirki dejal, da se sezona za ekipo iz Brackleya šele začenja.

Russell je po odstopu Charlesa Leclerca nekaj časa celo vodil na dirki. Red Bulla sta se na koncu vendarle izkazala za premočna nasprotnika in slavila dvojno zmago, medtem ko se je novinec v Mercedesovi ekipi zadovoljil z najnižjo stopničko na zmagovalnem odru.

Kljub temu Russell ohranja realistična pričakovanja na prihajajočih dirkah. Ta konec tedna se bo karavana pomerila v Kneževini, kjer bo urok nesreče poskušal prekiniti Charles Leclerc. Mercedes po mnenju Britanca pa še ne bo v boju za zmago.

Ekipa Mercedes je najboljša ekipa na svetu in če kdo lahko reši težave tega dirkalnika smo to mi. Ekipa je trdo delala v težkih časih, vendar hitro našla rešitev in verjamem, da lahko sedaj začnemo loviti najboljši dve ekipi. Mislim da smo tri do štiri dirke oddaljeni od boja za zmage.

Wolff: “Lewis je bil na trenutke najhitrejši dirkač na stezi”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje