Hamilton bi kupil fotografijo z golo Bottasovo zadnjico

0

Lewis Hamilton se je pošalil, da bi z veseljem za dobrodelne namene kupil fotografijo, na kateri njegov bivši moštveni kolega Valtteri Bottas gol plava v reki v Coloradu. Finčeva zadnjica je postala slavna že v Netflixovi seriji Drive to Survive, ko so ga ustvarjalci serije posneli med sproščanjem v domačem spaju. Bottas je umirjene prizore finske pokrajine in lesene hišice prekinil s tem, da je pokazal svojo golo zadnjico. Daniel Ricciardo je povedal, da ni točno vedel, kako se počuti ob tem, ko je v seriji lahko občudoval Bottasa v celoti.

Po dirki v Miamiju je Bottas ostal v Združenih državah Amerike, kjer je s svojimi delilci na Instagramu delil fotografijo, na kateri gol plava v reki v Coloradu. Še isti dan je dirkač Alfe Romeo, da bo kopije fotografije prodajal, izkupiček pa bo šel v dobrodelne namene. Očitno je v paddocku že našel prvega kupca, saj je Hamilton nad sliko navdušen.

Zagotovo bi si želel kupiti to fotografijo, sploh če bo šel izkupiček v dobrodelne namene. Nisem vedel, da je fotografija naprodaj. Posnetek je res odličen in to je ena od najboljših fotografij, ki sem jih videl.

Bottas in Hamilton sta tudi po Finčevem slovesu od Mercedesa ostala v prijateljskih odnosih, kar je večkrat poudaril tudi Bottas, ki meni, da bo to prijateljstvo trajalo še dolgo vrsto let.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje