Ferrari kot drugi razkril datum predstavitve novega bolida

0

Ferrari, kot druga ekipa po Aston Martinu razkril datum predstavitve novega bolida za prihajajočo sezono 2022. Italijanska ekipa je za datum predstavitve izbrala 17. februar.

Ferrari je cilje že tekom pretekle sezone začel usmerjati v sezono 2022. Kot pa smo že poročali, pa naj bi z novo, radikalnejšo obliko prevzel tudi določeno mero tveganja. Po dveh letih brez zmage pa Ferrariju ne preostane kaj veliko izbire in sta nov bolid in nova pravila edinstvena priložnost.

Ekipa iz Modene je že pred časom izdala smernice za predstavitev novega, radikalnejšega bolida. Legendarna znamka iz Modene je takrat napovedala, da bo avtomobil predstavljen med 16. in 18. februarjem. Sedaj je datum, 17.2.2022 dokončno določen. Kako bo Ferrari bolid predstavil, do sedaj še ni znano, lahko pa si obetamo veliko, sploh ko se spomnimo na lanskoletno predstavitev bolida za sezono 2021.

Ferrari je tako druga ekipa po Astonu Martinu, ki je objavila datum predstavitve bolida za sezono 2022. Sezona F1 se začne 23. februarja s tridnevnim zimskim testiranjem v Barceloni. Tako bodo do 23. februarja predstavljeni bolidi vseh ekip, saj morajo pred zimskim testiranjem vse ekipe predstaviti nove bolide.

Ferrari v svoje vrste zvabil inženirje Red Bulla in Mercedesa

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje