Wolff: 1:0 za Red Bull

0

Šef ekipe Mercedes Toto Wolff je po kvalifikacijah pred odločilno dirko letošnje sezone priznal, da je Red Bull tokrat nadigral njegovo moštvo, Avstrije pa je dodatno zaskrbljen zaradi odličnega ritma, ki ga je ekipa iz Milton Keynesa prikazala na petkovih prostih treningih.

Zadnje kvalifikacije sezone 2021 je dobil Max Verstappen, ki je bil za 0,373 sekunde hitrejši od Lewisa Hamiltona, Nizozemcu pa je z zavetrjem izdatno pomagal njegov moštveni kolega Sergio Perez. Hamilton se je moral sprijazniti z drugim mestom, njegov šef Toto Wolff pa je po kvalifikacijah priznal, da je Red Bull tokrat opravil boljše delo.

“Moramo se sprijazniti. Opravili so odlično delo in vodijo z 1:0. Uspel jim je odličen krog, v katerem se jim je vse poklopilo. Pnevmatike so spravili v pravo območje, hkrati pa je zavetrje delovalo odlično. Zaskrbljen sem tudi, ker so bili v petek na simulaciji dirke še hitrejši, vendar se ne bomo predali. Imamo drugačno strategijo in jutri bomo od sebe dali absolutno vse, kar nam je še ostalo.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje