Verstappnova mama priznava, da je bil Hamilton v Abu Dabiju močnejši

1

Mama Maxa Verstappna Sophie Kumpen priznava, da so naslov svetovnega prvaka v roke njenega sina prinesli “angeli”.

Verstappen je na zadnjo dirko sezone 2021 prišel z enakim številom točk, kot njegov veliki rival Lewis Hamilton, še nekaj krogov pred koncem pa je bil Nizozemec praktično v izgubljenem položaju, Hamilton pa tik pred rekordnim osmim naslovom.

Nato pa se je zgodilo trčenje Nicholasa Latifija, varnostni avtomobil in kontroverzna odločitev direktorja dirka, vsi ti dejavniki pa so tehtnico naposled nagnili na stran dirkača Red Bulla, ki je osvojil svoj prvi naslov svetovnega prvaka Formule 1.

Da je imel Max v Abu Dabiju srečo na svoji strani, priznava tudi njegova mama Sophie Kumpen.

“Šele zdaj se začenjamo zavedati: Moj sin je svetovni prvak v F1,” je dejala v intervjuju za belgijski Het Laatste Nieuws.

“Vriskala sem in jokala. Max je bil kot lev, toda potrebno je reči, da je bil na dirki Hamilton močnejši. Angeli so nam pomagali. Takoj po dirki me je poklical in lepo ga je bilo slišati, čeprav je bil nekoliko razburjen. Prva stvar, ki me je vprašal je bila, kolikokrat med dirko sem šla na stranišče.”

Anketa: Je Max Verstappen zasluženo svetovni prvak?

guest

1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Toni

Ta angel, ki je pomagal Maxu, se imenuje Masi, samo on je ta, ki je Maxu pomagal oz. mu je podaril zmago in naslov s kršenjem pravil FIA, ki jih je sam določil.