Verstappen o Hamiltonu: “Če bi dirkal z njegovim bolidom, bi bila sezona že zdavnaj odločena”

1

Max Verstappen in Lewis Hamilton bosta na zadnji dirki sezone 2021 med sabo obračunala za naslov svetovnega prvaka. Nizozemski dirkač, ki lovi svojo prvo zvezdico je ob tem prepričan, da bi bi bila sezona v tem trenutku že odločena, v kolikor bi sam sedel v Mercedesovem bolidu.

Verstappen in Hamilton sta v letošnji sezoni uprizorila nekaj ostrih dvobojev, ki so se nemalokrat končali s trčenjem.

Dirkač Red Bulla, ki bo današnjo dirko pričel z najboljšega startnega položaja je v pogovoru za Telegraf razkril, da je tekom letošnjega boja za naslov spremenil mnenje, ki ga je imel o svojem največjem rivalu.

“Ne samo v Silverstonu, ampak skozi vso sezono. Podoba, ki jo imam o določenih ljudeh, se je spremenila in to ne v pozitivnem smislu. Meni je vseeno in ne da ga sovražim, toda videl sem, da ko pride do pritiska, nekateri ljudje pokažejo drugačen obraz. Takrat se pojavi prava narava.”

Na vprašanje ali se ga Hamilton, zaradi njegovega agresivnega načina dirkanja nekoliko boji, pa je Verstappen odgovoril:

“Tega ne bo nikoli priznal. Vsaj jaz se ga ne bojim. Mislim, da ga bom naredil živčnega, če me bo videl v svojih ogledalih. Je drugačen voznik kot jaz, manj agresiven. Ne zna dirkati kot jaz. Tega mu tudi ne morem očitati, saj se tega nikoli ni mogel naučiti, kot sem se jaz od očeta. Je zelo dober dirkač, toda ne moremo spregledati dejstva, da ima odličen dirkalnik. Mislim, da bi bila sezona že odločena, če bi dirkal z njegovim bolidom.”

Horner: Mercedes ima bolid, Red Bull ima Verstappna

guest

1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Alex

A Maxu še ni dovolj, da je naslov dobil tudi s pomočjo komisarjev v F1 !?! Naj bo lepo tiho in se veseli naslova, ne pa da še nesramno opleta z jezikom.