Rosberg: “Računam, da se bo prihodnje leto vrnil in boril za prvenstvo”

1

V preteklem tednu so se pojavile govorice, da se Lewis Hamilton morda ne bo vrnil v karavano Formule 1 z začetkom nove sezone. Toto Wolff je dejal, da ne more potrditi, da bo sedemkratni svetovni prvak dirkal za srebrne puščice prihodnje leto. Medtem, nekdanji moštveni kolega Nico Rosberg verjame, da za govoricami ne tiči nič konkretnejšega.

“Zanj je moralo biti zelo težko, saj je še nekaj krogov prej verjel, da bo postal svetovni prvak. Nato pa se je zgodil varnostni avtomobil. Kljub temu računam nanj, da se bo prihodnje leto vrnil in se ponovno boril za prvenstvo.”

Za trenutno generacijo dirkačev bi lahko trdili, da je najbolša in najbolj izenačena. Dirkači kot so Leclerc, Sainz, Russell, Norris, Gasly so se v svojih ekipah že vsi dokazali kot potencialni zmagovalci, morda prvaki. Kljub temu Rosberg verjame, da sta Verstappen in Hamilton še vedno razred zase.

“Neverjetno je bilo – ta dva dirkača. Lewis je eden izmed najboljših, ko govorimo o dirkanju kolo ob kolesu. Neverjetno je opazovati njuno spretnost, živita na povsem drugem planetu, zato upam, da bomo kaj podobnega videli tudi prihodnje leto.”

Verstappen ne more verjeti koliko sekund je Perez ukradel Hamiltonu

guest

1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
andy

samo da se govori o njem