Neuradno: Hamilton naj bi prosil Wolffa, da umakne protest

0

Po navedbah nizozemskih medijev naj bi Lewis Hamilton prosil Tota Wolffa, da umakne protest zoper rezultate VN Abu Dabija, ki ga je po koncu dirke vložil Mercedes.

Komisarji FIE so zavrnili tudi drugi protest, ki ga je po koncu dirke vložila ekipa Mercedes, vendar so v moštvu srebrnih puščic nemudoma napovedali vložitev pritožbe, zadeva pa bi se lahko preselila tudi na Mednarodno športno razsodišče v Lozani.

Mercedes ima 48 ur časa, da zbere kar največ dokaznega materiala, na podlagi katerega lahko vloži ugovor na odločitev komisarjev, ki so zavrnili oba protesta, ki jih je po koncu dirke V Abu Dabiju vložila ekipa iz Brackleya. Pri Mercedesu so medtem vložitev pritožbe po navedbah RacFans.net že potrdili.

Komisarji so predtem zavrnili protest o domnevnem prehitevanju Maxa Verstappna za varnostnim avtomobilom, medtem ko se je odločanje o domnevnih kršitvah pravilnika ob ponovnem startu zavleklo v pozne večerne ure.

Po navedbah nizozemskih medijev naj bi Lewis Hamilton zaprosil svojega šefa Tota Wolffa, da umakne protest, Mercedes pa bo o Britančevem predlogu razmislil in se odločil, do poteka roka za vložitev pritožbe.

Tudi Miran Ališič ostro nad FIO: Pravi prvak je Hamilton, Masi mora oditi

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje