Lewis Hamilton ima v lasti nepremičninski imperij v vrednosti 130. milijonov dolarjev

0

Lewis Hamilton je v zadnjih letih postal najuspešnejši dirkač v zgodovini Formule 1, Britanec pa si je v uspešni dirkaški karieri ob uspehih na stezi prislužil tudi pravo bogastvo.

Hamiltonovo premoženje je ocenjeno na približno 285 milijonov evrov, britanski šampion pa je v dosedanjem delu svoje kariere zaslužil približno 500 milijonov dolarjev.

Dirkač Mercedesa je že dolgo znan po svoji kolekciji luksuznih avtomobilov, morda pa je nekoliko manj znan njegov impresivni imperij nepremičnin.

Seveda ima, tako kot mnogi vozniki, v lasti kar nekaj stanovanj, dvorcev in drugih vrst bivališč po vsem svetu. Poleg tega je Hamilton vložil tudi v veliko letovišče na plaži v Grenadi, njegov seznam nepremični pa je resnično impresiven.

Hamiltonov londonski dvorec, zgrajen leta 1860, je vreden okoli 25 milijonov dolarjev. Britanec ima poleg dvorca tudi nekaj eksotičnih stanovanj in penthousov v New Yorku, Ženevi in Monaku, vse njegove nepremičnine pa so vredne približno 100 milijonov dolarjev.

Temu je potrebno prišteti še turistični kompleks v Grenadi, ki je vreden okoli 30 milijonov, posledično pa njegov nepremičninski imperij dosega vrednost astronomskih 130 milijonov dolarjev.

Seznam luksuznih avtomobilov Lewisa Hamiltona

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje