Hamiltonov navijač na Westminstrsko palačo projeciral sporočilo za Masija

0

Navijači Lewisa Hamiltona so en teden po vznemirljivi dirki v Abu Dhabiju še vedno močno razočarani, saj so prepričani, da je Michael Masi s svojimi odločitvami Britanca prikrajšal za naslov svetovnega prvaka. Svoje nezadovoljstvo nad dogajanjem na dirki želijo prikazati na najrazličnejše načine.

Hamiltonovi navijači so prepričani, da je sedemkratnega svetovnega prvaka doletela krivica, potem ko je direktor dirk Masi pred zadnjim krogom iz steze umaknil varnostni avtomobil, s čimer je Maxu Verstappnu omogočil prehitevanje v zadnjem krogu.

Navijači so svoje nezadovoljstvo izrazili že ob zaključni slovesnosti v Parizu, ko so na panoju pred Louvrom prikazali sliko s hashtagom #WeStandWithLewis, ob tem pa je bilo prikazanih več slik britanskega voznika Mercedesa, a kot kaže, to ni bilo dovolj.

YouTuber Zac Alsop je namreč nedavno na Westminstrsko palačo projeciral besedilo: “Dragi Masi, vrni Siru Lewisu njegov naslov,” s čimer je celemu svetu želel pokazati, kaj si misli o dogajanju na dirki v Abu Dhabiju.

 

Hamiltonovi navijači protestirali pred zaključno slovesnostjo FIE

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje