Hamilton ni presenečen nad žvižgi: Tukaj je moč videti veliko oranžne

0

Čeprav je po prostih treningih kazalo, da je Lewis Hamilton izraziti favorit za pole position v Abu Dhabiju, se je moral Britanec na koncu zadovoljiti z drugim mestom. S prvega startnega mesta se bo na dirki pognal njegov glavni tekmec v boju za naslov svetovnega prvaka Max Verstappen.

Hamiltona so po koncu kvalifikacij navijači izžvižgali, a Britanca to ni presenetilo. “Tukaj je moč videti veliko oranžne, tako da … Mislim, da te žvižgi vedno presenetijo, ne glede na to, kolikokrat to doživiš. Toda meni je vseeno, ali žvižgajo ali pa navijajo,” je dejal sedemkratni svetovni prvak.

Posnetki z dirkališča razkrivajo, da je ta dirkaški vikend na tribunah prisotnih veliko nizozemskih navijačev, ki želijo svojega rojaka Verstappna popeljati do prvega naslova svetovnega prvaka. Hamilton se kljub temu ne pusti zmesti in trdi, da mu žvižgi le vlivajo dodatno samozavest.

“To ne vpliva na moje življenje. Če kaj, potem to uporabljam kot gorivo za mojo samozavest, zato sem tako ali drugače hvaležen za to.”

Horner opozarja Hamiltona: Imel bo polne roke dela, če želi premagati Verstappna

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje