Oče Mazepin si še vedno želi kupiti ekipo Formule 1

0

Dimitry Mazepin, eden izmed najbogatejših ruskih poslovnežev, lastnik podjetja Uralkali in sponzor ekipe Haas nad sezono ameriške ekipe ni zadovoljen, vendar upa, da bodo nove tehnične regulacije dovoljevale ekipi, da se pridruži preostanku karavane. V upanju na slednje bo Mazepin povečal sponzorska sredstva ekipi.

“Sezona se je izkazala za zelo zahtevno. Dirkalnik ni konkurenčen in kljub temu, da dirkača nimata možnosti za uvrstitev med točke sta oba dirkača ogromno vložila v pripravo. V naslednji upam, da bodo stvari nekoliko drugačne.”

Tako Schumacher kot Mazepin sta bila v letošnji sezoni prikovana na začelje rezultatske razpredelnice praktično na vsaki dirki.

“Povečali bomo sponzorska sredstva za prihodnjo sezono in nagradili zaposlene za njihov doprinos. V ekipi si želimo zadržati čim več sposobnih inžinirjev, poleg tega pa jih nagraditi za pošteno delo.”

Nekaj mesecev nazaj so se začele govorice naj bi bil Mazepin pripravljen kupiti ekipo Formule 1. Premožni rus svojih načrtov ne skriva, vendar priznava, da v tem trenutku ne potekajo nikakršna pogajanja glede tega.

“V motošportu imam visoke ambicije. Pri nakupu ekipe sem enkrat že bil neuspešen, vendar verjamem, da se bo ponudila nova priložnost.”

Alonso samozavesten: Moj načrt je, da v Formuli 1 ostanem vsaj še tri leta

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje