Webber: Ferrari ima boljšo vozniško zasedbo kot McLaren

0

Nekdanji dirkač Formule 1 Mark Webber meni, da ima Ferrari boljšo vozniško zasedbo kot McLaren. Legendarni ekipi sta letos vpeti v boj za tretje mesto med konstruktorji, pri čemer ju šest dirk pred koncem sezone loči vsega 7.5 točk.

Po Avstralčevih besedah sta glavna moč ekipe iz Maranella ravno njena voznika Carlos Sainz in Charles Leclerc. “Mislim, da ima Ferrari v tem trenutku boljšo vozniško zasedbo kot McLaren,” je v pogovoru za podkast F1 Nation dejal Webber, ki hkrati dodaja, da je glavna prednost ekipe iz Wokinga odličen menedžment, kar je bilo letos moč pogosto opaziti.

Kar zadeva boj za tretje mesto med konstruktorji, nekdanji Red Bullov dirkač ne upa napovedati zmagovalca, čeprav meni, da je Ferrari trenutno v vzponu.

“Carlos je v Turčiji prikazal odlično predstavo, medtem ko je Charles večji del dirke Verstappnu dihal za ovratnik. Mislim, da je Ferrari trenutno v vzponu. McLaren je zapravil nekaj priložnosti, a na splošno gre za zelo napeto bitko, zato ne vem, kdo bo na koncu zmagovalec.”

“Čeprav je Ferrari izgubil stopničke, ekipi ni več prepovedano razmišljati o zmagah”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje