Schumacher: Aston Martin se spravlja v sramoto

0

Ralf Schumacher meni, da se Aston Martin s svojo trenutno formo spravlja v “sramoto”, ob tem pa ne verjame, da bi se lahko britansko moštvo izboljšalo do konca letošnje sezone.

Po odlični lanski sezoni se je ekipa Force India preimenovala v Aston Martin, s prihodom štirikratnega svetovnega prvaka Sebastiana Vettla, pa so ambicije v taboru moštva Lawrencea Strolla še bistveno narasle.

Kljub temu pa Aston Martin letos še ni izpolnil visokih pričakovanj, po mnenju Ralfa Schumacherja, pa se to do konca letošnje sezone ne bo spremenilo.

“Nočem verjeti, da se je Sebastian osramotil. Bolj ekipa, ki je trenutno v zadregi,” je za Sky Germany povedal nekdanji voznik Williamsa, Jordana in Toyote.

Paket preprosto ne gre v pravo smer in zdi se, da se ne more razviti, čeprav z Mercedesom tesno sodelujejo. Seveda bi jih lahko oviralo dejstvo, da so dobili veliko novega osebja. Mislim, da Sebastiana ne bomo pogosto videli v prvih deseterici, razen če se ne zgodijo nesreče, kot je bil to primer v Budimpešti.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje