Sainz razkril zabavno zgodbo: Pogodbo s Ferrarijem sem podpisal v pižami

0

Postati del Ferrarijeve vozniške zasedbe je za slehernega dirkača velika čast, a za Carlosa Sainza, ki je pred pričetkom letošnje sezone pri ekipi iz Maranella zamenjal Sebastiana Vettla, je bil podpis pogodbe nekoliko nenavaden trenutek.

Sainz zaradi epidemije koronavirusa ni doživel slovesnosti v Maranellu in slavnostnega kosila z vodstvom Ferrarija. “To je pravzaprav smešna zgodba, saj so bila pogajanja zelo dolga,” je Španec pojasnil v nedavnem intervjuju za Motorsport.com.

“Pogajanja so potekala v času ‘lockdowna’, zato so bili vsi pogovori opravljeni preko Zooma in telefona, kar ni bilo enostavno. Morali smo se prilagoditi situaciji. Pogodbo sem podpisal na mizi, ki jo imam v svoji majhni pisarni v hiši v Madridu,” je nadaljeval Sainz, ki trenutka, ko je podpisal pogodbo s Ferrarijem, zagotovo ne bo nikoli pozabil.

“Celoten ‘lockdown’ sem preživel s svojo družino. Nekega dne sem se zbudil okoli osme ure in v pižami prišel do pisarne, kjer me je oče čakal s pisalom. Dejal mi je: “To je pogodba s Ferrarijem. Podpiši jo, če želiš skleniti pogodbo.” Pogodbo sem tako podpisal v pižami ob osmi uri tik zatem, ko sem vstal iz postelje. Rekel sem si: “Dobro jutri tudi tebi Carlos.””

Webber: Ferrari ima boljšo vozniško zasedbo kot McLaren

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje