Tiskovna predstavnica obiskala Coultharda zaradi njegovih “grdih besed” o Vettlu

0

Nekdanji dirkač Formule 1 in novinar britanske televizije Channel 4 David Coulthard je razkril, da mu je Sebastian Vettel zameril nekatere kritične komentarje na njegov račun, posledično pa trenutno komajda spregovorita kakšno besedo.

Vettel je po slabi zadnji sezoni s Ferrarijem, letos prestopil k Aston Martinu, vendar se tudi začetek novega obdobja v Nemčevi karieri ni pričel po njegovih željah.

Posledično je bil Vettel deležen številnih kritik, o njegovi hitrosti pa je podvomil tudi Coulthard, ki je razkril, da mu je Nemec nekatere komentarje malce zameril.

“Sebastian skoraj ne govori več z mano, ker sem rekel, da je le senca samega sebe,” je Coulthard dejal za Sky Germany.

Všeč mi je bilo, da je v Bakuju končal na stopničkah in tudi njegov nastop v Franciji je bil dober. Toda na drugih dirkah, pa naj gre za Ferrari ali Aston Martin, to ni bil Sebastian, ki sem ga poznal.  Razumem, da on to vidi drugače, saj sem bil tudi sam dirkač. Nekoga, ki o vas reče nekaj negativnega, pač dojemate kot sovražnika.

Škot je sedaj razkril, da ga je obiskala tudi Nemčeva tiskovna predstavnica Britta Roeske.

”Britta je prišla k meni, ker jo poznam iz Red Bulla in mi rekla ‘nisi prijazen do Sebastiana’. Potem pa vprašam ‘kaj vidiš, česar jaz ne vidim?’ Samo povem, kar vidim. Bil je za moštvenim kolegom pri Ferrariju in je blizu moštvenemu kolegu pri Aston Martinu. Ko je zmagal na dirkah, sem mislil, da je to zmagovalni stroj, ko pa izgubi, se mi njegove predstavo pogosto zdijo zelo povprečne.”

Villeneuve: Vettel služi milijone, zakaj bi se upokojil?

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje