Brundle pozval zvezdniške obiskovalce F1 dirk naj se naučijo manir

0

Martin Brundle je pozval zvezdnike, ki obiščejo startno vrsto F1 – in še posebej njihovo spremstvo –, naj se “naučijo nekaj manir in spoštujejo “naš šport”, potem ko je F1 reporter pred dirko v Austinu doživel nerodno srečanje z ameriško raperko.

Organizator Velike nagrade ZDA je na dirkališče v Austinu ob dirkaškem vikendu povabil precej zvezdnikov iz številnih področij.

Medtem ko so bili Ben Stiller, igralec golfa Rory Mcllroy ali legendarni košarkar lige NBA Shaquille O’Neal nasmejani in zlahka na voljo za intervjuje, so se drugi po startni vrsti sprehajali kot kraljevski člani, v spremstvu svojih telesnih stražarjev.

Brundle je poskušal spregovoriti nekaj besed z raperko Megan Thee Stallion, ko je posredoval njen telesni stražar, ki je legendarnemu reporterju zabrusil naj pevko pusti pri miru.

Mislim, da je srečna … v redu šef,” je pogumni Brundle povedal telesnemu stražarju, preden je Megan vprašal ali je za F1 pripravila kakšen rap.

“Danes nimam rapa, oprosti …” je vljudno odgovorila MTS. Toda stvari so postale nerodne, ko je novinar Sky F1 vprašal raperko za koga navija, preden je Brundla prezirljivo odrinil spremljevalec in mu rekel, da “tega ne mor storiti”.

“To lahko storim, ker sem,” je odgovoril nekdanji voznik F1.

Posnetek je v hipu zakrožil po družabnih omrežjih, Brundle pa je kasneje v zapisu na Twitterju zvezdnike pozval, naj se naučijo določenih manir.

“Že prej sem bil pod pritiskom na startni vrsti, vendar s strani ljudi, imenovanih Senna, Prost, Schumacher, Mansell, Piquet in tako naprej,” je dejal Brundle. “Telesni stražarji, ki prvič obiščejo F1, me ne motijo, vsak ima svoje delo, a bi se morda lahko naučili nekaj manir in spoštovanja do našega športa in našega dela.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje