Mazepinova “hitrost in samozavest” se povečujeta

0

Nikita Mazepin pravi, da se njegova hitrost in samozavest povečujeta, odkar dirka z novo šasijo svojega dirkalnika Haas VF21.

Dirkač rojen v Moskvi in njegov moštveni kolega Mick Schumacher ostajata edina dirkača Formule 1, ki v letošnji sezoni še nista dosegla niti ene točke.

Mazepin je v svoji premierni sezoni v F1 nase opozoril predvsem s številnimi incidenti na stezi in izven nje, kljub temu pa ruski dirkač meni, da se je nivo njegove forme dvignil potem, ko je pričel dirkati z novo šasijo.

“Moja hitrost v enem krogu se je močno izboljšala od prvega prostega treninga v Belgiji. Mislim, da vsi vemo, kaj smo spremenili v Belgiji, “je dejal Mazepin za Motorsport.com.

“Dobro je vedeti, da lahko zaupam svojemu občutku. Prav tako je dobro videti, da se je moja hitrost vrnila. Pred nami je še dober del sezone, zato sem prepričan, da bo šlo le še na bolje. Lahko govorite, kar želite, vendar mislim, da sem zagotovo naredil korak v pravo smer. Hitrost in samozavest se povečujeta, kar je za novinca v F1 najbolj pomembno.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje