Wolff upa na športni boj: V nasprotnem primeru sledijo nova trčenja

2

Trčenje med Maxom Verstappnom in Lewisom Hamiltonom na dirki v Silverstonu je v svetu Formule 1 dvignilo veliko prahu, vsi pa že z nestrpnostjo pričakujejo nadaljevanje boja za naslov svetovnega prvaka ta konec tedna na Madžarskem.

V Budimpešti bo tako prišlo do prvega srečanja med Verstappnom in Hamiltonom, karavana Formule 1 pa ugiba kako se bosta zadnjega dirkaškega vikenda pred poletnim premorom lotila Red Bull in Verstappen.

Šef ekipe Mercedes upa na športni boj, v nasprotnem primeru pa ne more izključiti možnosti novih incidentov.

Wolff je za Motorsport.com povedal:

“Mislim, da se je intenzivnost njunega boja v Silverstonu še povečala. Zagotovo to ni bila zadnja situacija, ko sta se borila za položaj na stezi in upam, da bo njun dvoboj ostal na športni ravni. V nasprotnem primeru seveda ne moremo izključiti možnosti, da pride do novih trčenj, čeprav si tega seveda nihče ne želi.”

Helmut Marko: Hamilton bi si zaslužil prepoved nastopa na eni dirki

guest
2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Moreno

Hamilton je samo pokazal, da je reva. Rosberg se ponavlja.

Đevad Njuhalo

Pa kaj hudimana je res ta Wolkk 🐺 tako nepriseben hinavec?!Da, prav to je x2 in še bolj noro, še bolj na poskok 😝😉! Že vnaprej je napovedal kaj in kako bo Hamilstink spet zagrenil dirko Verstappnu,če mu le-ta ne prepusti prvo mesto. Kar pa mu seveda ne-bo in zatorej lahko pričakujemo ‘hina’ dirko Mercedoza-rjev proti Verstappnu, Leclercu in tudi Alonsu…ja,ja res bo tako, boste videli V primeru,da Hinawtonu ta manever ne uspe (kjerkoli bo že hotel spraviti Maxa ob dober rezultat), so tu še njegov pribočnik, Valjari Bottas ter ostala MercedesBum dirkaška smetana. A kljub temu, upam da bo… Preberi več