Wolff: Besednjak, ki ga uporabljajo Verstappen, Horner in Marko je nesprejemljiv

1

Šef ekipe Mercedes Toto Wolff je izrazil razočaranje nad besednjakom, ki so ga v izjavah po trčenju med Lewisom Hamiltonom in Maxom Verstappnom uporabili pri Red Bullu.

Potem ko je Hamilton po trčenju z Verstappnom slavil zmago na dirki za VN Velike Britanije, se je na sedemkratnega svetovnega prvaka iz vrst ekipe Red Bull vaul plaz obtožb.

Medtem ko sta Christian Horner in Helmut Marko odkrito pozivala k Hamiltonovi diskvalifikaciji, je dirkačev oče Jos celo napovedal konec prijateljstva z Wolffom in mu sporočil naj ga ne kliče več.

Wolff je v pogovoru za Motorsport.com izrazil razočaranje nad tovrstnim pristopom, ki je po njegovem prepričanju neprofesionalen.

Iz športnega in tudi očetovskega vidika lahko njihovo razočaranje povsem razumem, vendar zadevo so odpeljali na zasebni nivo. Takšen besednjak je nesprejemljiv in ga do sedaj v tem športu še nismo videli. Ko se bodo strasti nekoliko umirile, bomo za voljo Formule 1 poskušali zgladiti nesporazume. Vsekakor pa trenutno za to še ni primeren čas.

guest
1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Đevad Njuhalo

Veš kaj ti samo povem, ti bu.mb.ar hinavski od Wolff-a/🐺… NOMEN IST OMEN …
Pa lahko le zapreš ta tvoj gn.il.i go.b.ec, čuko…pa drži zaprtega, da ne bo bazdilo po svetu od tvojih 🐷 rij (pardon živalim)…
Pa na zdravje 🍻 in po pasje 🤣