Russell si želi še kakšno mesto više pred jutrijšnjo dirko

0

“Mr. Saturday”, poznan tudi kot George Russell zna s kvalifikacijami opraviti tudi na petek. 23-letni Britanec iz King’s Lynna bo šprintersko dirko začel kot 8. in poskušal zadržati svojo pozicijo med najboljšimi desetimi, pred domačimi navijači.

“Damon Hill mi je nekoč dejal, da navijači lahko tudi za sekundo vplivajo na tvoj hitri krog. Tedaj mu nisem verjel, vendar sedaj nisem tako prepričan. Morda je imel prav. Neverjeten šport in neverjetni občutki.”

V trenutku ko je Russell dokončal krog, ga je s tribun pozdravil val navdušenja. Vendar se Russell na prvem prostem treningu v Williamsovem dirkalniku ni počutil najbolje. Kaj se je spremenilo?

“Pravzaprav, ne vem. Zdi se da na prvem treningu steza ni imela nikakršnega oprijema in nekoliko smo bili izgubljeni v nastavitvah. Nato smo ponastavili vse in začeli od nič. Ko sem prvič zapeljal na stezo v kvalifikacijah sem vedel, da je dirkalnik na pravem mestu.”

Russell pa z 8. mestom ni še zadovoljen in bo na današnji šprinterski dirki poskušal premešati vrstni red pri vrhu.

“Mislim, da bo veliko dirkačev poskušalo le obraniti svojo pozicijo, saj si želijo štartati čimvišje v nedeljo, vendar sam bom napadal in si poskusil zagotoviti še kakšno mesto.”

Verstappen jezen po porazu proti Hamiltonu: Je**** sr****!

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje