Perez: “Imamo dobre možnosti, da vrnemo udarec”

0

Sergio Perez je v Silverstonu imel enega slabših dirkaških vikendov odkar se je pridružil ekipi Red Bulla pred začetkom letošnje sezone. Najprej se je zavrtel na šprinterskih kvalifikacijah in bil primoran nato štartati iz boksov.

Med dirko je le s težavo prehiteval počasnejše dirkalnike in se se nato namesto, da bi točko zapisali na svoj račun z 10. mestom, pri Red Bullu odločili za odvzem točke za najhitrejši krog Lewisu Hamiltonu. Perez želi vtis popraviti ta konec tedna na Madžarskem.

“Vikend v Silverstonu je za v pozabo. Užival sem v šprintu, ki zahteva od dirkačev več, saj se zdi kot da dirkaš dve dirki. Sedaj sem popolnoma osredotočen na dirko na Madžarsekm, kjer imamo dobre možnosti, da vrnemo udarec.”

Dirkališče v Budimpešti je kljub zmagam Mercedesa v zadnjih letih vedno veljalo za stezo, kjer se konkurenti srebrnim puščicam lahko približajo.

“Kot ekipa smo maksimalno motivirani in čez zadnja dva tedna smo se trdo pripravljali, da se vrnemo še močnejši. Hungaroring je specifična steza z veliko podobnostmi Monaku. To je zadnja dirka pred premorom, zato je dober rezultat še pomembnejši.”

Video: Krog Michaela Schumacherja na Hungaroringu

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje