Netflix bo izdal nov dokumentarni film o Michaelu Schumacherju

0

Nov dokumentarni film o Michaelu Schumacherju, ki ga v celoti podpira družina sedemkratnega svetovnega prvaka Formule 1, bo na Netflixu izšel 15. septembra.

Film z naslovom SCHUMACHER vsebuje prispevke njegove žene Corinne, njegovih otrok Gine in Micka ter brata Ralfa.

Schumacherjeva menedžerka Sabine Kehm opisuje film kot “družinsko darilo ljubljenemu možu in očetu.”

Vsebuje tudi vpoglede številnih osebnosti F1, ki so igrale vlogo v Schumacherjevi karieri ali pa so bili njegove neposredni tekmeci, med drugim Jean Todt, Bernie Ecclestone, Luca di Montezemolo, Flavio Briatore, Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, Damon Hill in David Coulthard.

“Michael Schumacher je na novo definiral profesionalno podobo dirkača in postavil nove standarde,” je dejala Sabine Kehm.

“V prizadevanju za popolnost ni prizanesel ne sebi ne ekipi in jih pripeljal do največjih uspehov. Po vsem svetu je cenjen zaradi svojih vodstvenih lastnosti. Moč za to nalogo in ravnotežje je našel doma, s svojo družino, ki jo neizmerno ljubi.”

“Da bi ohranil svojo zasebno sfero kot vir moči, je vedno strogo in dosledno ločeval svoje zasebno od svojega javnega življenja. Ta film govori o obeh svetovih. To je darilo njegove družine ljubljenemu možu in očetu. ”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje