Jos Verstappen besen na Wolffa: “Ni mu treba več klicati”

0

Jos Verstappen je razkril, da si nekaj časa ne želi govoriti s Totom Wolffom, oziroma ga celo videti. Medtem ko sta v zadnjih letih z Wolffom razvila veliko prijateljstvo, pa se je po Verstappnovih besedah to spremenilo po zadnji dirki v Silverstonu.

Zadnja dirka Formule 1 je v veliki meri zaznamovalo trčenje med Maxom Verstappnom in Lewisom Hamiltonom v prvem krogu dirke, Josa Verstappna pa je zmotilo predvsem intenzivno proslavljanje Hamiltonove zmage, medtem ko je bil njegov sin po silovitem trčenju prepeljan v bolnišnico.

“Svojo zmago ne praznuješ s takšno evforijo, če je tvoj kolega še vedno v bolnišnici. Kar pa zadeva Tota Wolffa, že leta imamo dobre stike, nenehno nas je klical in nam delil komplimente. Mislim, da vsi vedo, zakaj nas po dirki ni kontaktiral,” je dejal Verstappen, starejši, ki je svoje razočaranje razkril v pogovoru za F1-Insider.

Josa moti tudi dejstvo, da je šef ekipe Mercedes kritiziral Verstappnov agresiven slog vožnje, kljub temu da je Wolff Nizozemca prav zaradi tega vseskozi hvalil.

“Sedaj mu sploh ni potrebno več klicati, saj ga ne želim ne videti ne slišati,” je zaključil Verstappen.

Jos Verstappen nezadovoljen: Kar zadeva mene, bi morali Hamiltona diskvalificirati

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje