Hamilton sporočil navijačem: Vaši žvižgi me samo še bolj podžgejo

0

Lewis Hamilton je v kvalifikacijah v Budmipešti premagal vso konkurenco in osvojil svoj prvi pole position po majski dirki za VN Španije. Sedemkratni svetovni prvak se je moral sicer na Hungaroringu soočiti z glasnimi žvižgi s tribun, ki pa ga bodo po njegovih besedah samo še bolj podžgali.

Hamilton je sicer znova poskrbel za nekoliko razburjenja s tem, ko je s počasno vožnjo v pripravljalnem krogu nekoliko oviral oba dirkača ekipe Red Bull, zaradi česar je Sergio Perez ostal brez zadnjega hitrega kroga.

Sedemkratni svetovni prvak je bil tako po izstopu iz dirkalnika deležen glasnih žvižgov, Hamilton pa je v prvi izjavi predvsem pohvalil svoje moštvo.

“Mislim, da je to rezultat izjemnega dela celotne ekipe, vključno z Valtterijem, ki je prineslo pomemben korak naprej. Resnično se razvijamo iz dirke v dirko in danes nam je uspel fantastičen krog, ki je zadostoval za pole position.”

Hamilton se je nato obrnil še na navijače in jim sporočil:

“Iskreno povedano, nikoli se nisem tako dobro počutil pri žvižganju. Če sploh kaj, me to samo dodatno podžge in ​​zato me to ne moti.”

Max ima dovolj: Lahko že je**** nehate s tem?!

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje