Verstappen: Hamilton me je poklical, toda njihovo proslavljanje kaže kakšni so v resnici.

0

Max Verstappen je razkril, da ga je pred dirko na Madžarskem poklical Lewis Hamilton, ob tem pa Nizozemec vsebine pogovora ni želel komentirati.

Verstappen in Hamilton sta trčila v prvem krogu dirke za VN Velike Britanije v Silverstonu, dirkač Red Bulla je je moral po silovitem trčenju v zaščitno ograjo oditi celo v bolnišnico, kjer je bil deležen dodatnih preiskav.

Nizozemski dirkač je na tiskovni konferenci v Budimpešti razkril, da se počuti dobro, na Hungaroring pa je prišel izredno motiviran.

Počutim se dobro. Prvih nekaj dni po nesreči sem še čutil bolečine, nato pa se je stanje postopno izboljševalo. Na koncu sem celo treniral  še bolj intenzivno kot kadarkoli.

Verstappen pa je na kratko komentiral dogajanje pred dvema tednoma, ko ga je zmotilo predvsem način proslavljanja Hamiltonove zmage, medtem ko je bil sam v bolnišnici.

“Hamilton me je poklical, toda ne želim govoriti o podrobnostih. Mislim, da če zmagaš dirko in mahaš z zastavo kot nor, kot da se nič ni zgodilo, medtem ko je tvoj tekmec, ki si ga spravil s steze v bolnišnici, to ni pravi način. Pa tudi odziv celotne ekipe. Prepričan sem, da to zgolj kaže kakšni so v resnici.”

Marko: Prepoved nastopa na naslednji dirki bi bila primerna kazen za Hamiltona

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje