Wolff: Mercedes me je podpiral, ko sem imel psihične težave

0

Toto Wolff je izrazil hvaležnost Mercedesu za vso podporo, ko se je sam znašel v precejšnji duševni stiski.

Duševno zdravje je postala v zadnjem času tema, ki je pogosto na dnevnem redu tudi v Formuli 1, saj o psihičnih težavah spregovorili tudi nekateri dirkači na čelu z Lewisom Hamiltonom in Landom Norrisom.

Wolff je priznal, da se je v lanski sezoni, ki jo je močno zaznamovala pandemija novega koronavirusa tudi sam znašel v duševni stiski, posledično pa dolgo časa ni bil prepričan, če si želi nadaljevati svojo kariero v Formuli 1.

“Ugotovil sem, da moram biti kot nekdo, ki je v središču pozornosti pred kamero in tisti, ki predstavlja fantastični znamki, kot sta Mercedes in Petronas, pristen,” je povedal Wolff na posebni Linkedin konferenci.

“Preden sem se pridružil F1, sem imel resnično krizo v srednjem življenju. Nisem vedel, ali naj ostanem v financah ali naj delam kaj drugega, in sem se po naključju znašel na Veliki nagradi Monaka.

“Zame je kriza ponovna nastopila lansko leto. Prišel je Covid in v resnici nisem vedel, ali želim nadaljevati s tem športom, ali naj počnem kaj drugega. Na srečo sem imel veliko podporo Mercedesa, za katero sem zelo hvaležen.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje