Rosberg se ne želi vrniti v Formulo 1: Z denarjem me ne morete motivirati

0

Minilo je že kar nekaj časa, odkar je Nico Rosberg zadnjič sedel za volan dirkalnika Formule 1. Nemec je namreč leta 2016 po osvojitvi naslova svetovnega prvaka dirkaške čevlje nemudoma obesil na klin.

Rosberg je kljub temu v dirkaškem paddocku še vedno pogosto prisoten, saj kot analitik sodeluje s Sky Sports. Nemec je tudi lastnik ekipe Rosberg X Racing Team, katera tekmuje v novi Extreme E seriji. Nekdanjega Mercedesovega dirkača so v intervjuju za Formel1.de povprašali, ali ga bo moč kdaj občudovati kot šefa ekipe v Formuli 1:

“To bi bilo zame preveč, zato me to ne privlači. To je redna služba: zjutraj, popoldan, zvečer, cel dan. To ni zame, saj vidim, koliko dela ima Toto. Temu se želim v življenju izogniti. To intenzivnost in odvisnost sem izkusil kot dirkač in tega nočem več doživeti.”

Lahko Rosberga premami denar?

“Z denarjem me ne morete motivirati. To me ne zanima. V karieri sem dosegel vse cilje, katere sem si zadal. S svojim življenjem sem zadovoljen. Nikoli nisem in nikoli ne bom pomislil na vrnitev. Ta zgodba je zame zaključena.”

Znova prijatelja? Hamilton in Rosberg skupaj na počitnice

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje