Hamilton: Red Bull je še zmeraj veliko hitrejši od nas

2

Čeprav Lewis Hamilton z dvema zmagama po treh dirkah sezone 2021 vodi v svetovnem prvenstvu, je sedemkratni svetovni prvak še zmeraj prepričan, da ima Red Bull trenutno hitrejši dirkalnik.

Hamilton je z zmago v Portimau svojo prednost pred Maxom Verstappnom v svetovnem prvenstvu povečal na osem točk, Mercedes pa je z novim posodobitvenim paketom na Portugalskem nakazal, da je pri razvoju svojega dirkalnika storil pomemben korak naprej.

Hamilton je prepričan, da ima Red Bull še zmeraj najhitrejši bolid, ob tem pa meni, da posamezne napake moštvu iz Milton Keynesa preprečujejo vodstvo v svetovnem prvenstvu.

“Mislim, da so še zmeraj precej hitrejši od nas, so pa do sedaj storili kar nekaj napak, kar jim onemogoča, da bi v celoti izkoristili svoj potencial. Trenutno vodimo v prvenstvu, toda ne moremo se zanašati na napake Red Bulla. Moramo se konstantno izboljševati in poskrbeti, da bomo odvisno zgolj od sebe.”

guest
2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Gregor

Daj Hamilton ne govori norij in se povelicuj. Na vsaki ravnini se vidi da pridobiva mercedes po kaksno desetinko… Saj s v dirki lepo vidi… Rad bi te videl v red bulu Maxa bi te poscal. Ampak to se s veda ne bo zgodilo. Vsi vemo zakaj… 😁

Michael Schumacher

Tebe bi bilo treba poscati.Werstapen ima hitrejši dirkalnik to vsi govorijo ki se spoznajo na f1 novinarji sky .Če pa dela napake in ne zna ravnati s gumami je kriv Hamilton po tvoji objavi .Smešen si