Helmut Marko: Perez je bil dober, toda Verstappen bi bil še hitrejši

1

Glavni svetovalec ekipe Red Bull Dr Helmut Marko je nekoliko obžaloval napako, ki jo je v zadnjem hitrem poskusu v kvalifikacijah pred dirko v Imoli storil Max Verstappen, ki mu je po mnenju vodje ekipe iz Milton Keynesa preprečila pohod zanesljiv na pole position.

Verstappen je bil po odlični predstavi na tretjem prostem treningu prvi favorit za najboljši startni položaj, Nizozemec pa je moral na koncu priznati poraz Lewisu Hamiltonu in tudi svojemu moštvenemu kolegu Sergiu Perezu.

Helmut Marko je Pereza pohvalil za odlično predstavo, hkrati pa malce obžaloval izgubljeno priložnost zaradi Verstappnove napake.

Max je v svojem prvem poskusu v prvem sektorju naletel na Strolla, “je Marko pojasnil za Sky Germany.”

V drugem krogu je naredil nekaj napak, zaradi katerih je izgubil približno dve desetinki. Kljub temu je bil to zelo močan nastop Pereza. Njegova predstava je bila zelo impresivna, še posebej, ker je to šele njegova druga dirka za našo ekipo. “

guest
1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Michael Schumacher

Ta starec mi gre na jetra druga dirka ko imajo dirkalnik najboljši in niso dobili kvalifikacij. Se vidi da odločno podpira samo Werstapena.Hamilton je dokazal da je super dirkač, Botas dokazuje da če dirkalnik ni najboljši nima tega da bi kaj sam dodal.