Hamilton naj več ne bi govoril z Russellom po njuni zamenjavi v Bahrajnu

0
RUSSELL-HAMILTON

V paddocku Formule 1 kroži govorica, da naj Lewis Hamilton po lanski dirki za VN Bahrajna, ko ga je pri Mercedesu zamenjal George Russell, ne bi več govoril z mladim britanskim dirkačem. Šef Mercedesa Toto Wolff sicer o tem še ni slišal nič, vendar hkrati te možnosti niti ne izključuje.

Potem ko se je Hamilton lani okužil s koronavirusom, ga je na dirki v Bahrajnu več kot uspešno zamenjal dirkač Williamsa George Russell, ki mu je zmago na stezi Sakhir preprečila zgolj velika smola pri postankih v boksih.

Mercedes se je kljub odličnem debiju mladega Britanca odločil, da tudi v 2021 obdrži svojo dirkaško zasedbo, kar pa bi se lahko spremenilo že prihodnje leto, ko tako Hamiltonu, kot Valtteriju Bottasu poteče pogodba z moštvom srebrnih puščic.

V zadnjem času so se pojavile govorice, da je Hamilton po lanski dirki v Bahrajnu v popolnosti prekinil komunikacijo z Russellom, kar Wolff ni želel ne potrditi, ne zanikati.

“To slišim prvič, vendar o občutkih svojih voznikov ne razmišljam. Lahko si pa predstavljam, saj je konkurenca med njimi zelo močna. Veliki fantje vedno občutijo, ko pride dober novi fant, Russell pa je zagotovo predstavnik generacije prihodnosti.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje