Alonso priznava: Z Alpinom bo težko osvojiti naslov

0

Čeprav si Fernando Alonso pred svojo vrnitvijo v Formulo 1 ni postavil kakšnih specifičnih ciljev, pa Španec priznava, da bo osvojitev naslova svetovnega prvaka z ekipo Alpine izjemno težka naloga.

Alonso se je letos z Renaultom, ki je svojo ekipo poimenoval Alpine, na velika vrata vrnil v Formulo 1, dvakratni svetovni prvak pa je moral prvo dirko po svoji vrnitvi predčasno končati zaradi okvare svojega dirkalnika.

Španski dirkač je prepričan, da bo francosko moštvo kmalu pokazalo svojo pravo formo, kljub temu pa ni prepričan, da bo lahko z Alpinom še tretjič postal svetovni prvak.

F1 je šport, kjer je težko natančno napovedati kaj se bo zgodilo. Lahko se samo potrudiš, da si narediš to potovanje čim bolj prijetno. Seveda si vsi želimo dosegati dobre rezultate in to je tudi moja naloga. Mislim, da lahko s svojimi izkušnjami veliko doprinesem k razvoju ekipe, ki dela zelo dobro. Prepričan sem, da bomo kmalu pokazali kaj znamo, vendar bi težko rekli, da bomo sodelovali v boju za naslov. Potrebno je biti realen in napredovati korak za korakom.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje