Norris in Ricciardo za volanom MCL35M

0

McLaren je kot prva izmed ekip predstavila “izzivalca” za sezono 2021, ki je že po izgledu zelo podoben svojemu predhodniku. Ekipa iz Wokinga je zaradi menjave motorja bila primorana že v zaključkih lanske sezone nakazati spremembe – saj je razvoj omejen z žetoni. Lando Norris je v sklopu snemalnega dne dirkalnik preizkusil prvi in za Sky Sports dejal:

“Bilo je zabavno, a mokro in v takšnih razmerah je težko dobiti pravi vtis – malo “oversteer-a” malo “understeer-a”. Imel sem nekaj komentarjev na obvladovanje dirkalnika a na srečo nič konkretnejšega.”

Ekipa, ki je lansko sezono zaključila na 3. mestu med konstruktorji nima nikakršnega namena najnižje stopničke prepustiti v letu 2021. Na vprašanje, katera izmed ekip bo njihov največji tekmec za željeni dosežek, se je britanec odzval:

“Ni mi pomembno s kom tekmujem, dokler se borim za visoka mesta sem zadovoljen. Prezgodaj je še, da bi govorili o kakršnihkoli napovedih.”

Novi član Daniel Ricciardo je dirkalnik preizkusil v popoldnjevu. Spodaj, si lahko ogledate nekaj slik s snemalnega dne v Silverstonu.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje