Marko vrača Wolffu: “Trenutno dirkanja ni, zato ustvarja napetost z izjavami”

0

V ponedeljkovem intervijuju je Toto Wolff izpostavil ekipo Red Bulla kot favorite za naslov. Poleg tega, pa je Mercedes skozi celotno zimo nižal pričakovanja z izjavami o težavah motorja in novega dirkalnika. Ali so trditve zares resnične bomo videli na prvi dirki sezone oziroma zimskem testiranju. Kljub temu pa Helmut Marko Totu Wolffu ne naseda in mu je v intervijuju za F1-insider.com odgovoril:

“V tem trenutku dirkanja ni, zato ustvarja napetost z izjavami. Upamo, da bomo pred njimi a Mercedes je jasen favorit – ekipa je zmagala vsa leta hibridne ere do sedaj.”

Testiranje bo na dirkališču v Bahrainu potekalo med 12. in 14. marcem. Ekipe naj bi načrtovale ostati na bližnjem vzhodu v pričakovanju prve dirke sezone:

“Takšen je načrt. Po testiranju Formule 1 je tam tudi Formula 2 test, ki ga bom spremljal. Dobro bi bilo ostati čim dlje, da se tako tudi izognemo kakršnemkoli stiku z okužbo.”

Marko je poleg tega omenil, da je slišal za govorice o odpovedi dike na Portugalskem a po njegovih informacijah je vse v najlepšem redu in dirka bo. Red Bull bo danes ob 20.00 razkril posodobljeni dirkalnik za novo sezono RB16B.

Mercedes: Red Bull bo letos močan nasportnik

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje