Horner: “V Bahrainu bomo vedeli, kje zares so …”

0

Šef ekipe Red Bull Christian Horner je za magazin Autosport dejal, da bo sezona 2021 polna priložnosti za rdeče bike in tudi sam je v pričakovanju, da novi dirkalnik RB16B preizkusi proti srebrnima puščicama.

“Mercedes je že zelo zgodaj javno naznanil, da so prenehali z razvijanjem W11 in se osredotočili na dirkalnik za nasledje leto. Torej v Bahrainu bomo videli kakšen korak naprej so zares naredili. Mislim, da so aerodinamične spremembe za sezono večje kot smo pričakovali.”

Pri Red Bullu vrjamejo, da so aerodinamične spremembe dovolj velike za napad na mogočni Mercedes, ki se je v preteklih sezonah le bolj ali manj sprehodil do naslova svetovnega prvaka.

Mercedes je prava “mašina”, vendar verjamemo, da so s trdim delom premagljivi. Prepričan sem, da sta Toto in Allison pripravila izjemen dirkalnik tudi za prihodnjo sezono.

Ekipa iz Milton Keynesa, ki je pred kratkim odkupila Hondino intelektualno lastnino pogonskega agregata, bo poiskusila v zadnji sezoni pred velko spremembo pravil z Sergiom Perezon in Maxom Verstappnom za volanom vreči s prestola 7-kratne zaporedne svetovene prvake.

Mercedes: Bojimo se, da smo pri W12 nekaj pozabili

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje