Alonso si ne upa napovedati, kako visoko bo letos kotiral Alpine

1

Le še nekaj tednov nas loči od pričetka predsezonskih testiranj, ki bodo letošnje leto potekala v Bahrajnu. Trenutno še ni jasno, ali se bo teh lahko udeležil Fernando Alonso, saj je Španca pred kratkim med vožnjo s kolesom v Švici zbil avtomobil. Dvakratni svetovni prvak si trenutno ne upa napovedati, kako visoko bo prihajajočo sezono kotirala njegova ekipa.

Alonso se po dveh letih odsotnosti vrača na startno vrsto Formule 1 kot član ekipe Alpine. Španec je v pogovoru za uradno spletno stran Formule 1 povedal, da je trenutno težko oceniti, kako konkurenčna bo letošnje leto njegova ekipa:

“O tem še nisem razmišljal, saj smo še vedno v zgodnji fazi priprav na novo sezono. Menim, da bo več jasnega po koncu zimskih testiranj. Na vrhu bosta verjetno ostala Mercedes in Red Bull. Za njima bo potekal tesen boj, v katerem bo udeležena tudi naša ekipa.

 

Zanimivo bo videti, kdo se je najbolje prilagodil novim predpisom. Težko je napovedati, za katera mesta se bomo borili. Letošnja sezona ne prinaša drastičnih sprememb, zato predvidevam, da bomo podobno uspešni kot lansko leto.”

Alonso se pred vrnitvijo počuti mladostno in sposobno

guest
1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Michael Schumacher

Samo uklican kot največji dirkac tam okrog 10 do 12 mesta bo vozil zmagal v f1 ne bo nikoli vec