Steiner: Mazepin mora odrasti

0

Nikita Mazepin bo v prihodnji sezoni debitiral v Formuli 1 kot četrti Rus doslej. To je seveda častivreden dosežek, a je Mazepin na žalost zaslovel predvsem po dejanjih izven steze. Šef ekipe Haas Guenther Steiner je dejal, da mora Mazepin odrasti, preden bo vstopil v Formulo 1.

21-letni voznik, katerega oče je milijarder, je razjezil moštvo, ko je na družbenih omrežjih delil posnetek, na katerem otipava dekle, ki naj bi sicer bilo njegova prijateljica.

Posnetek je bil hitro izbrisan, Mazepin pa se je nemudoma opravičil. Steiner je dejal, da je Nikita mlad fant, ki mora odrasti. Ne trdi, da je ekipa Haas na Rusovo početje gledala z odobravanjem, toda dali so mu drugo priložnost. “Če se bo to še kdaj ponovilo, pa bodo sledile posledice”, še pravi Steiner.

Haasova ekipa, katere drugi voznik je sin slovitega Michaela Schumacherja zatrjuje, da se zaveda odziva navdušencev Formule 1 na družbenih omrežjih, kjer se je po incidentu pojavila oznaka #WeSayNoToMazepin.

Guenther Steiner verjame, da se bo Mazepin naučil kakšne lekcije iz svojih napak ter da bosta skupaj s Schumacherjem odvozila odlično krstno sezono v Formuli 1.

Zakaj je Mazepin nezaželen v Formuli 1?

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje