Ricciardov nasvet Perezu: Objemi Helmuta Marka in počakaj na njegovo reakcijo

0

Sergio Perez se je pred pričetkom sezone 2021 pridružil ekipi Red Bull, Mehičan pa se bo prvič soočil z zloglasnim Helmutom Markom, ki pa ima po mnenju nekdanjega dirkača ekipe iz Milton Keynesa Daniela Ricciarda tudi mehko plat.

Daniel Ricciardo je za Red Bull dirkal pet sezon, ob tem pa je bil tudi član Red Bullove mladinske akademije, kjer je imel veliko opravka s trdo roko Helmuta Marka. Ricciardo tako Pereza opozarja, da mora biti pripravljen na marsikaj.

”Od njega dobiš 100% odprtost in poštenost. Če nisi dovolj dober, boš to slišal in moraš se naučiti, da ne vzameš vsega osebno. Te stvari govori samo zato, da iz tebe izvleče najboljše. Pove, ker mu je mar zate in verjame vate. Torej, če vas je pripravljen kritizirati, bi to morali na nek način celo razumeti kot kompliment, “je dejal Ricciardo za Formel1.de.

“Perez bi ga moral objeti in poglejmo kako se bo odzval na to. Helmut je v zadnjih letih postal mehkejši. Mogoče zato, ker se je postaral, toda menim, da morda zares nekoliko bolj prijazen.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje