Hamiltonov oče z namigi o prihodnosti : On ne dirka za trofeje

0

Lewis Hamilton še vedno ni podpisal pogodbe za naslednjo sezono, kljub temu, da sta Mercedes in Toto Wolff zagotavljala, da bodo pogajanja zaključena do lanskoletnega božiča. V javnosti so se začele pojavljati dvomi, ali bo dogovor sklenjen. Anthony Hamilton namiguje, da bo njegov sin naslednje leto zagotovo prisoten v Formuli 1.

Pogajanja okoli nove Britančeve pogodbe trajajo že doglo časa. V tem času je postalo znano, da želi sedemkratni prvak v svoji pogodbi imeti vključene vse njegove zahteve. Za Hamiltona ni le pomembno kako veliko bo finančno nadomestilo, ampak tudi kako se Mercedes kot znamka predstavlja svetu.

Hamiltonov oče je nedavno v intervjuju za Express.co.uk zavrgel namigovanja o koncu Lewisove kariere.

“Kakor poznam situacijo, bo nadaljeval z dirkanjem. Obožuje dirkanje, resnično ljubi svoj posel.”

Anthony Hamilton pojasnjuje, zakaj se Hamilton še ne bo končal kariere:

“V tem športu je sedaj dobil glas, kar je fantastično. Zagotovo bo nadaljeval z dirkanjem, govorila sva včeraj in mi je to zagotovil. To nima nič opravka s cilji. On ne dirka za trofeje, on dirka zato, ker to ljubi in rad navdihuje druge. Upajmo, da njegovi dosežki v tem trenutku spodbujajo majhne otroke, ki imajo še neuresničene sanje.”

Po besedah njegovega očeta, bo Hamilton nadaljeval z dirkanjem dokler bo mogoče, da bo lahko maksimalno izkoristil glas, ki ga je dobil v svetu motošporta.

 

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje