Hamilton računa na britanskega miljarderja

0
Ne mine dan, ko nekaj novega ne bi bilo napisano o Lewisu Hamiltonu in sagi, ki sliši na ime “podalšanje pogodbe”. Ekipa je pred dnevi neuradno zagotovila, da je čas za dogovor do Marca letos, ko se bodo začela zimska testiranja v Bahrainu.
Mercedes naj bi bil nezadovoljen z britančevimi zahtevami in je pripravljen tudi končati sodelovanje s 7-kratnim svetovnim prvakom, ki zahteva povišico in dolgoročno pogodbo. “Britanci o tem pišejo vsak dan. Eddie Jordan je dejal, da bi mu pokazal vrata. Vsak poskuša ugotoviti kje pravzaprav tiči problem,” je dejal ruski novinar in komentator Alexey Popov.
Po poročanju slednjega Hamilton računa na CEO-a družbe INEOS, delničarja ekipe Mercedes in enega najbogatejših na otoku Jima Ratcliffa, ki naj bi dirkača in nosilca plemiškega naziva želel zadržati pri ekipi, četudi z denarjem iz svojega žepa, kar pa naj bi pri Daimlerju zaustavili.
 

Seveda pa vemo, da denar ni edina ovira, ki ločuje obe stani na nasprotnih bregovih reke Temze. Sir Lewis Hamilton naj bi si želel dolgoročno pogodbo, kar pri Mercedesu zavračajo in ponujajo eno-letno rešitev, saj je britanec 7. januarja dopolnil že 36 let.

Na špekulacije in govorice pri Mercedesu sicer že dlje časa ne odgovarjajo.

 

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje