Uradno: Formula 1 se seli na Sportklub

3

Televizija SPORTKLUB je danes uradno potrdila, da bodo slovenski F1 navdušenci prihodnje leto lahko dirke Formule 1 spremljali na njenih kanalih.

Prenose Formule 1 smo lahko v zadnjih treh letih spremljali na televiziji TV3, od prihodnjega leta pa se elitni razred motošporta seli na Sportklub.

Vsi na svetu vedo, kaj pomeni F1. To tekmovanje vnaša moč, strast in pogum. Gledalci ga dobro poznajo in veliko jih je, ki vikende preživijo ravno s stiskanjem pesti za svojega priljubljenega dirkača ali ekipo. Vsi poznamo vzburjenost, ki jo stopnjuje postopno prižiganje luči na startu in neverjetno napetost pri prehitevanjih v zavojih, navadno celo z visokimi hitrostmi. Na ta način gremo naprej k novemu projektu tudi na Sportklub Slovenija,” je povedal CEO Sportkluba Nemanja Simeunović.

Pri Sportklubu so nam potrdili, da bodo prenašali vse proste treninge, kvalifikacije in dirke Formule 1, hkrati pa boste lahko na njihovih kanalih spremljali tudi prenose dirk Formule 2 in Formule 3.

guest
3 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Martin

Super, končno bomo lahko gledali še naprej, še posebej hvala pa tistim, ki so to omogočili. Vidim, da imajo nekateri še nekaj zdrave pameti.

Miha

😀 BRAVO in HVALA

Michael Schumacher

Samo da smo se rešili Tv3 en komentator je bil še kar dober oni drugi pa se je smejal in lagal da ti je šlo na bruhanje .