Wolff: Mercedes je dokaz, da sta lahko v ekipi dva “alfa” dirkača

0

Šef ekipe Mercedes Toto Wolff vztraja, da je  dirkaška zasedba “alfa samcev”, ki jo sestavljata Valtteri Bottas in Lewis Hamilton še vedno prava kombinacija za moštvo srebrnih puščic kljub dejstvu, da Bottas še četrto leto zapored ni zmogel držati priključka z moštvenim kolegom.

Hamilton je z zmago na dirki za VN Turčije dosegel rekordni sedmi naslov, medtem ko je Bottas po šestih vrtenjih dirko v Carigradu končal na skromnem 14. mestu, s čimer je dokončno izgubil vse možnosti v letošnjem prvenstvu.

Kljub padcu Finčeve forme, pa je šef ekipe Mercedes Toto Wolff še naprej prepričan, da sta Hamilton in Bottas najboljša možna izbira za ekipo srebrnih puščic.

“Mislim, da je Mercedes dokaz, da je v ekipi možno imeti dva “alfa” dirkača. Valtteri je letos prikazal nekaj izvrstnih predstav, nekoliko je popusitl zgolj na koncu sezone. Naša dirkaška zasedba mi je zelo všeč, saj se zelo dobro dopolnjujeta. Ko ima Lewis slab dan, je Valtteri vselej pripravljen, da izkoristi priložnost. Sta zelo dobra kombinacija.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje