Hamilton: Tudi če bi Verstappna premagal v enakem bolidu, ljudje še kar ne bi verjeli

1

Medtem ko si številni navijači želijo, da bi se Lewis Hamilton in Max Verstappen nekoč pomerila v istem moštvu, pa sedemkratni svetovni prvak meni, da nekatere njegove kritike ne bi prepričalo niti, če bi Nizozemca premagal z enakim dirkalnikom.

Hamilton je s sedmim naslovom svetovnega prvaka postal najuspešnejši dirkač v zgodovini Formule 1, kljub temu pa so mnogi prepričani, da bi Britanec težko dosegel takšne uspehe, če bi bil njegov moštveni kolega dirkač, kot je npr. Max Verstappen.

Sedemkratni svetovni prvak je za GQ Magazine dejal, da sam ne bi imel nič proti, če bi njegov moštveni kolega nekoč postal prav Verstappen.

” Še vedno opažam, da postajam boljši. Postal sem ostrejši in vse bolje razumem strategijo in pnevmatike. Nisem pričakoval, da mon z leti tako napredoval in zadovoljen sem, da je tako. Seveda obstajajo v tem športu velike razlike med ekipami in ljudje želijo na tak način razvrednotiti moj uspeh, vendar bi rad dirkal proti vsem v enakem bolidu. Že ko sem bil novinec, sem dirkal proti Alonsu. Z veseljem bi se pomeril tudi proti Verstappnu, vendar mislim, da ljudje še kar ne bi verjeli, tudi če bi ga premagal.”

guest
1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Uroš

Tega očitno nikoli ne bomo zvedeli ga je pa v eni sezoni Rosberg nascal tak da …. je vrhunski voznik nikoli pa ne bomo zvedeli če je na nivoju senne schumaherja itd…