Hamilton: Prestop k Ferrariju nikoli ni bil resna možnost

0

Lewis Hamilton je razkril da potencialna selitev k Ferrariju zanj nikoli ni bila resna možnost, čeprav se je v lanski sezono, kot potencialno zamenjavo za Sebastiana Vettla, pogosto omenjalo prav njegovo ime.

Potem ko je Ferrari potrdil, da Sebastian Vettel po koncu letošnje sezone zapušča Ferrari, so se stopnjevale govorice, da bi lahko na njegov sedež sedel Lewis Hamilton, ki še zmeraj ni podaljšal svoje pogodbe z Mercedesom.

Ferrari je nato podpisal pogodbo s Carlosom Sainzem, Hamilton pa je po osvojenem sedmem naslovu svetovnega prvaka razkril, da prestop v Maranello zanj nikoli ni bila resna možnost.

“Nikoli ni bilo zares blizu,” je Hamilton dejal za La Gazzetto dello Sport.

Občasno smo se pogovarjali, vendar dlje od tega, da bi razumeli katere možnosti so na mizi, nismo prišli. Naša stališča se nikoli niso ujemala in mislim, da je ob tem pomemben čas in da se stvari na koncu zgodijo z razlogom. V zadnjih sezonah mi je pogodba vedno potekla v letih, ko so bili ostali sedeži že zasedeni. Torej tudi v primeru, da bi se odločil za odhod iz Mercedesa, to ne bi bilo mogoče.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje