Alonso: Mogoče mi ne odgovarja na sporočila, ker ga utrujam

0

Prihodnje leto bo Formule 1 dočakala dolgo pričakovano vrnitev Fernanda Alonsa, ki je podpisal dvoletno pogodbo z ekipo Renault. Španec se v elitni razred motošporta vrača izredno motiviran, nedavno pa je vodji inženirjev francoske ekipe Marcinu Budkowskemu celo predlagal, da bi s pripravami na sezono 2022 začeli že 1. januarja, takoj ko bodo to omogočala nova pravila.

Alonso pred vrnitvijo ničesar ne prepušča naključju, dvakratni svetovni prvak pa je posledično v stalnem stiku s svojim delodajalcem.

Španski dirkač je v pogovoru za AutoHebdo razkril, da je morda včasih celo preveč motiviran.

“Po naključju sem Abiteboulu pred pol ure poslal tri sporočila. Prebral jih je, vendar se še ni odzval. Prepričan sem, da ga že malce utrujam, saj se ne odziva na moja sporočila,” je v smehu povedal Alonso.

Ljudje so videti presenečeni vsakič, ko slišijo kao zelo sem motiviran, toda takšen sem bil vedno. V mojem času pri McLarenu so bili vsi presenečeni nad mojim navdušenjem nad Hondo. Mislili so, da sem videti bolj srečen kot pri Ferrariju, čeprav je bilo vidno tudi moje navdušenje nad Ferrarijem. Vedno sem bil isti, a nekateri ljudje tega niso vedeli, dokler niso sodelovali z mano. Vedno sem bil odločen, da se vrnem v Formulo 1,”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje