Allison o neverjetnem Schumacherjevem talentu: Z vsakim starim “sra****” je lahko bil hiter

0

Čeprav je Lewis Hamilton že podrl nekatere rekorde legendarnega Michaela Schumacherja, pa bo le ta ostal za vedno zapisan v zgodovino Formule 1. Eden izmed tistih, ki so v času svoje kariere sodelovali s Schumacherjem je bil tudi tehnični direktor Mercedesa James Allison, ki je Nemca opisal s tremi besedami: Perfekcionist, strasten in zelo vljuden.

Allison je bil član inženirske ekipe tako pri Benettonu, kot Ferrariju, tehnični direktor Mercedesa pa je posledično sodeloval pri vseh sedmih Schumacherjevih naslovih svetovnega prvaka Formule 1.

Britanec kot eno izmed največjih Schumacherjevih kvalitet izpostavlja njegovo neverjetno prilagodljivost, ne glede na razmere.

“Z vsakim starim sr***** bi lahko odpeljal hiter krog. Čeprav je bil bolid slabo uravnoteđen, je kljub temu našel način kako z njim odpeljati krog in ob tem biti hiter. Bil je perfekcionist z izjemno željo po zmagah, ki je ni nikoli izgubil. Tudi po četrtem, petem ali šestem naslovu, je komaj čakal, da bo lahko znova sedel v bolid in zapeljal na stezo.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje