Norris se je zaradi svojih besed opravičil Strollu in Hamiltonu

0

Lando Norris se je iskreno opravičil Lewisu Hamiltonu in Lanceu Strollu zaradi svojih komentarjev po nedeljski Veliki nagradi Portugalske.

Norris je dirko v Portimau po trčenju z Lanceom Strollom končal na 13. mestu, izven dobitnikov točk, Britanec pa z razpletom ni bil petirano zadovoljen.

Norris je na Strollov račun nekaj kletvic izrekel že med dirko, po koncu VN Portugalske pa je novinarjem dejal, da je Kanadčan tisti, ki povzroča nesreče iz katerih se ničesar ne nauči.

Norris po dirki ni kazal navdušenja niti nad dosežkom Lewisa Hamiltona, ki je v Portimau s 93. zmago v F1 presegel rekord Michaela Schumacherja.

Zanj sem vesel, to pa je tudi vse,” je Norris povedal za RaceFans.net.”

Sedi v dirkalniku s katerim lahko zmaga na vsaki dirki. Dejstvo je, da mora premagati enega, ali največ dva dirkača. Kljub temu to dela opravlja zelo dobro in za to si zasluži čestitke.

Dan kasneje je Norris na družbenih omrežjih zapisal, da se za svoje besede opravičuje.

Dolžan sem opravičilo. Bil sem neumen in nepreviden pri nekaterih stvareh, ki sem jih v zadnjem času povedal v medijih in intervjujih, saj nisem izkazal spoštovanja, ki bi ga moral imeti do določenih ljudi. “Nisem tak človek, zato vem, da bi se moral opravičiti njim, pa tudi vsem, ki berejo / poslušajo. Oprostite.”

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje