Marko opozarja Albona: Red Bull se ne more boriti za naslov, če stoji na eni nogi

0

Glavn svetovalec ekipe Red Bull Dr Helmut Marko ne zavrača možnosti, da bi ekipa rdečih bikov prihodnje leto ponudila priložnost dirkaču, ki ne izvira iz njihovega dirkaškega programa.

Čeprav pri Red Bullu zatrjujejo, da še naprej verjamejo v Alexandra Albona, je tajski dirkač že večkrat prejel opozorilo svojih delodajalcev, da od njega pričakujejo bistveno več.

Albonu se pogodba z Red Bullom izteče ob koncu sezone, Marko pa priznava, da bo moral mladi dirkač dvigniti nivo svoje forme, če želi tudi v prihodnjem letu dirkati za ekipo iz Milton Keynesa.

“Lahko imenujemo imena, ki so na voljo na trgu. To je Hulkenberg in to je Perez. Vprašanje je, kako blizu bi lahko prišla Maxu. Imamo primerjave z [Danielom] Ricciardom in lahko sklepamo, kje stojijo vozniki. Mislim, da se Maxu nihče ne bi približal na manj kot tri desetinke. Ob dobrih dneh se Albon lahko približa na to razliko, vendar se zavedamo, da če ne more zdržati pritiska, si v svetovnem prvenstvu ne moremo privoščiti, da bi stali na eni nogi. Takšna je situacija. Albon ima vse v svojih rokah, če mu ne uspe, pa so v igri tudi druga imena.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje