Hamilton: Zaradi krčev sem moral večkrat spustiti plin

2

Lewis Hamilton je na dirki za VN Portugalske v Portimau zanesljivo slavil 92. zmago v svoji karieri, Britanec pa je razkril, da dirka zanj ni potekala povsem brez težav.

Hamilton se je nekaj krogov pred koncem začel pritoževati nad krči v desni nogi, po dirki pa je razkril, da je bila to zanj fizično ena izmed najbolj zahtevnih dirk v zadnjih letih.

Vemo, da gre za fizično neverjetno zahteven šport, vendar je bilo tokrat še posebej težko. Ob koncu sem imel težave s krči v desni nogi,”, je po zmagi dejal Hamilton.

Na ciljni ravnini sem kar nekajkrat dvignil nogo s plina, saj je bilo zelo boleče. Na koncu sem moral potrpeti, saj je nemogoče to početi celoten krog.

Hamilton je slavil po zahtevnem prvem krogu, v katerem je zaradi mokre proge padel na tretje mesto.

“Rekli so, da bo deževalo takoj po dirki, a nekaj dežja smo dobili že na začetku. Uspel mi je dober start, nato pa sem v sedmem ovinku izgubil bolid, saj je bilo oprijema zelo malo. Nisem želel ničesar tvegati in zato sem bil precej previden z mislijo, da bom to nadoknadil kasneje, kar mi je na srečo tudi uspelo.”

guest
2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Kobe

Ugobi revček, bošček ajoooo kaj se nam smiliš 😭😭😭

Frela

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha… Preberi več